Væg med billeder

Lad dine minder vare for evigt med en flot billedvæg

123

En billedvæg kan forevige dine bedste minder fra en god familierejse. Har du holdt en god, lang og velfortjent ferie i Californien, vil du naturligvis komme hjem med en masse gode minder, men også en masse flotte billeder. Disse kan printes ud og gøres til en flot billedvæg, der bevarer dine minder med din familie. 

Familieferie på stranden

Udvælg de rette billeder

For at skabe den helt perfekte billedvæg, skal du starte med at gå dit feriearkiv igennem. Udvælg de billeder der både er pænest, men som også fremkalder de allerbedste minder fra ferien. Derudover bør du overveje, hvilke billeder der tilmed passer bedst sammen i eksempelvis farver og udtryk. Californien er en feriedestination, hvor der kan tages rigtig mange flotte billeder – om end det er naturbilleder eller stemningsbilleder fra byen. Det handler om at ramme den helt rigtige stemning og de rette følelser fra selve ferien. Hvis turen til Californien var en familieferie, så slut af med at høre dine familiemedlemmer ad omkring, hvorvidt de også synes at billederne medvirker til at skabe den helt rigtige stemning.

Billeder fra rejser

Print dine billeder ud

Når I har udvalgt de rigtige billeder og alle i familien er tilfredse med udtrykket, skal I til at printe billederne ud. Hvis I selv har en printer og printerpatroner, er det let at gå i gang. Hvis I ikke har printerpatroner, kan I købe nogle: Klik her! Når jeres udstyr er på plads, skal I beslutte jer for, hvor store billederne skal printes ud. Når de er printet ud, kan de eventuelt sættes i rammer, hvis udtrykket skal være mest muligt professionelt. 

En billedvæg kan laves, hvor som helst i huset. Dog vil det være mest oplagt at hænge den et sted, hvor alle familiemedlemmer tit går forbi eller opholder sig, da rejsen har været en fælles oplevelse – derfor bør billedvæggen være det samme. Stort set ingen minder er bedre at dele med sin familie end ferieminder, og derfor bør en vellykket ferie langt fra Danmark foreviges med en flot billedvæg, placeret centralt i hjemmet. Derudover er det en oplagt mulighed for at vise gæster, hvordan ens stil og indretning er, samt hvordan ens familie er.