Gode tips, når du ønsker at åbne et amerikansk spisested

123

Drømmer du om en amerikansk restaurant i Danmark? Storkøkken bestående af et amerikansk spisested er en spændende idé, der kan give gæsterne en autentisk smag af det amerikanske køkken og den kulturelle atmosfære. Dette kan du både gøre gennem maden og indretningen. Du kan læse videre og få et par inspirerende tips.

Indretning af spisestedet

 

For at skabe den helt rette stemning kan du bruge retrofarver som rød, hvid og sort, der fremmer den klassiske amerikanske diner-æstetik. Mange går efter en retro vibe, eksempelvis ved at indrette med neon- eller skiltebelysning. Mon du kan finde plads til en jukebox? Dette vil nærmest sætte prikke over i’et, og gæster kan vælge deres yndlingshits.

 

Storkøkken og indretning

 

Køkkenet skal der være styr på, og det gælder i forhold til rengøringen, men også at alting skal have en bestemt plads, så redskaberne er i orden. I forlængelse af køkkenet kan du indrette med et par barstole, som netop er at finde i de fleste amerikanske diners. Du kommer hellere ikke uden om, at ternet gulv i sort og hvid vil understrege den autentiske stemning. Storkøkken bør blandt andet indeholde køkkenmaskiner, industriovne, -køle og -opvaske.

 

Menukort med mad og drikke

 

Selvfølgelig skal maden står i det amerikanske tegn. I kan servere velsmagende burgere med saftige bøffer, friske grøntsager og signatursaucer, som USA er kendte for. Det kunne også være en omgang Mac ‘n’ Cheese af forskellige variationer. Du kan også give gæsterne en smag af den amerikanske grillkultur med saftige steaks og krydrede spareribs.

 

Når det kommer til drikkevarerne, vil det være oplagt med et bredt udvalg af sodavand og måske endda milkshakes? Som en dessert er æbletærte, cheesecake eller vafler serveret med ahornsirup og frugt tre oplagte kandidater. Storkøkken er et vigtigt element for at kunne lange mad over disken hurtigt og lave større mængder på kort tid.