Her skal du rejse hen i efterårsferien

123

Når det danske efterår begynder, kan det være rart at søge mod varmere himmelstrøg i skolernes efterårsferie. Heldigvis har verden mange lande at byde på, hvor solen skinner, mens det regner og blæser i Danmark. Det er også en god mulighed for at hele familien kan lære nye kulturer at kende og at I sammen kan skabe nogle uforglemmelige oplevelser.

 

Mallorca

Mallorca er et ideelt feriested at besøge i en efterårsferie. Her er du stadig sikret plus 20 grader, så du kan slinge dig i strandstolen og komme hjem med en dejlig sommerglød. Mallorca byder også på en dejlig hovedstad, som er et besøg værd. Rundt på hele øen finder du også små lokale markeder, som tilbyder friske råvarer.

Herudover byder Mallorca også på et væld af aktiviteter på vandet, så du kan nemt kombinere din ferie med et indblik i kulturen og en masse sjove aktiviteter.

 

Gran Canaria

Når vi når til den danske efterårsferie, begynder temperaturen at toppe på Gran Canaria. Hvis du gerne vil holde din efterårsferie i plus 25 graders varme, er Gran Canaria et godt bud. Den spanske ø byder på charmerende byer med spændende kultur, smukke strande med krystalklart vand og klippelandskaber der kan udforskes til fods eller måske på cykel. Du får altså muligheden for at tilrettelægge din ferie, som du allerbedst kan lide den.

 

Thailand

Man skal vælge at tage til Thailand, hvis man ønsker en lidt længere efterårsferie. Det tager en del tid at rejse til Thailand og derfor kan en uge være lidt for lidt. Udover rejsetiden byder Thailand på så mange spændende attraktioner og aktiviteter. Det er en helt ny kultur, som er langt fra den vi kender til fra Danmark. Transporten til Thailand kan være lidt dyr, men dette opvejes af de billige og luksuriøse overnatningssteder, og ligeledes de meget billige måltider på alle restauranterne.