vandretur

Pas på dig selv, når du er ude på opdagelser

123

Har du måske planlagt din næste ferie? Og har du overvejet at tage til Californien? Den amerikanske stat har mange spændene og unikke seværdigheder som du ikke finder andre steder. Måske har du lyst til at være i naturens nærvær i Yosemite National Park hvor du kan se fantastiske vandfald, flotte skove og rene vandløb. Eller har du måske mere lyst til at se det vilde ørkenområde i Joshua Tree National Park. Her kan du se flotte sandklitter og bjerge, der udgør området. Det kan være at du slet ikke har lyst til naturen, men i stedet vil heller mærke den amerikanske kultur i Californiens mest velkendte by, Los Angeles. Californien er en stat hvor der er rigtig mange muligheder for mange forskellige oplevelser. 

bjerge

Når du er ude på rejse 

Hvis det er at du vælger en ferie som, skal indeholde mange udendørsaktiviteter, så er det altid en god ide at have styr på hvad du tager med. Afhængig af hvor du tager hen, er det godt at have det rigtige udstyr med. Det er altid en god ide hat have det basale med såsom vand og mad så du kan have en lang tur uden at bekymre dig. Dette er selvfølgelig ikke nødvendigt hvis du tager på bytur. Det kan være at du har valgt at tage din hund med på tur. I så fald, er det en god ide at have vand og godbidder med. Det er også godt at vide om det sted hvor du overnatter har tilgængelighed for din hund, i tilfælde af du gerne vil have din bedste ven med. I værste fald kan du selv tage en seng til hunde med på din rejse.

Hollywood

Fodtøj er meget vigtigt – også når du rejser

Det siger sig selv at når man er ude og gå meget, enten i forbindelse med en ferie eller bare fordi man har lyst til en vandretur. I så fald ville man naturligvis anskaffe sig vandresko. Men der findes nemlig også sokker som kan være behjælpelige. Specielt hvis man har meget sarte fødder eller allergier. For eksempel kan man købe bambus sokker til dette formål. Bambus sokker kan regulere temperaturen. Det vil sige at de holder dine fødder varme om vinteren og kølige om sommeren. Samtidig er bambus sokker også godt for dine fødder hvis du skal have sko på i mange timer. De absorberer sved og holder dine fødder tørre.