Giraf i solnedgang

Lev som en sand globetrotter

123

”At rejse er at leve!” udbrød vores verdensberømte forfatter Hans Christian Andersen på et tidspunkt i sit liv. Han var selv passioneret omkring at rejse og foretog rejser til både Italien, Grækenland, Tyskland og Spanien. 

I 1800-tallet foregik rejsen med hestevogn, og derfor var en rejse til Italien en lang og slidsom rejse, der indebar mange stop og overnatninger undervejs, så både rejsende og heste kunne hvile sig. Nu, hvor det er muligt at rejse over hele verden via fly, kan man få udvidet sin horisont ved at udforske og opleve nogle af verdens absolutte vidundere, herunder luksus safari rejser i Sydafrika og Californien i USA. 

Elefanter der bader i Sydafrika

Kom helt tæt på savannens dyr   

Det er en drøm for mange at komme helt tæt på savannens dyr. Disse dyr er ellers kun nogle, man ser i dyreprogrammer, hvor man følger en løves jagt efter antiloper på tætteste hold, eller ser elefanter komme vandrende hen over savannen, mens girafferne majestætisk nipper af de høje træers blade. 

Her kan man booke safari rejser, hvor man bliver indlogeret på et luksuriøst og komfortabelt logde, og herfra tager på sikre og betagende safariture ud i den Sydafrikanske natur. 

Kør langs Stillehavet  

En anden unik og imponerende rejseoplevelse kan I få, hvis I rejser til Californien i USA. Den eksotiske by på vestkysten er fyldt med unikke naturoplevelser i kraft af de imponerende naturparker som Yosemite Nationalpark og Pinnacles Nationalpark. 

Her kan I opleve flotte og brusende vandfald, høje bjerge og dybe dale. I kan også vælge at køre langs Stillehavet af Highway 1, der fører jer igennem hyggelige byer og betagende landskaber, alt i mens I kører med udsigt til Stillehavet. 

Bixby bridge i Californien

Fotos til uforglemmelige minder  

Uanset om I rejser til Sydafrika eller Californien, vil I få nogle uforglemmelige rejseoplevelser og indtryk, som I ønsker at bevare for evigt. Her kan et godt digitalkamera være oplagt at medbringe, så I kan få taget fotos undervejs. 

Efter rejsen kan I med fordel få lavet en fotobog, en fotokalender eller forstørrelser i plakatformat med nogle af de bedste motiver fra rejsen. Når I er på safari i Sydafrika, vil det bugne med muligheder for at indfange eksotiske og helt enestående motiver af de vilde dyr og naturen, lyset og farverne. I Californien vil nationalparkerne, Stillehavet og byerne langs kysten stå og byde sig til for dit kamera. 

Der er her kun tilbage at sige: Rigtig god rejse!