Computer

Få din virksomhed i top med online markedsføring

123

Der er mange virksomheder, der er vant til at møde kunderne in real life, hvor de skaber personlige kunderelationer og får gode input til forbedringer til virksomheden. Hvordan skal man gøre det samme i disse digitale tider, hvor meget af kunderejsen foregår digitalt? Det kan et firma som wizzi.dk hjælpe med. Det er også vigtigt at skabe digital synlighed omkring firmaet via en god og brugervenlig hjemmeside, og det er især vigtigt at skabe illustrative fotos, hvis man for eksempel har et rejsewebsite.

Laptop og kaffe

Få hjemmesiden ud over rampen  

Det starter ofte med en drøm, når virksomhedsejere opbygger deres rejsewebsite. Her har man ofte selv været i det pågældende land, og dernæst ønsker man at dele disse fantastiske og enestående oplevelser med andre. Dette kan man gøre via en rigtig god og illustrativ hjemmeside, hvor fotos af de pågældende steder vækker begejstring og motivation for at tage derhen. Det kan være et flot foto af Golden Gate Bridge i Californien, der også tit bliver brugt som et ikonisk motiv i Hollywood film. Det kunne være et godt blikfang til at vække kundens interesse, fordi dette er et velkendt og alligevel eksotisk motiv. 

Få kundernes interesse via online markedsføring  

For at få kundernes interesse online i forhold til mange andre, lignende firmaer, der måske udbyder nogenlunde det samme, har man brug for viden og rådgivning om, hvordan man skaber god, relevant og unik online markedsføring af firmaet. Det er ideelt at få denne rådgivning af et firma, der ved noget om online markedsføring. På denne måde kan I få jeres firma højt op i søgningerne, når folk søger på relevante søgeord vedrørende rejser, Californien og fotos. Det er især et kodeord som søgemaskineoptimering, der ligger i front, når man skal have sit firma højt op i søgerangeringerne. Dette indebærer blandt andet, at I skriver webtekster med de relevante søgeord, som folk normalt søger efter på søgemaskinerne. 

Golden-gate-bridge

Lad kunderne komme tættere på rejsedrømmen

Hvem ved: Måske er det netop jeres hjemmeside med skønne fotos fra Californien og områdets unikke naturparker som Yosemite Nationalpark og Pinnacles Nationalpark, der får folk til at zoome ind på jeres hjemmeside. Eller måske vækker det særlig interesse med fotos på hjemmesiden af Californiens brusende vandfald, dybe dale og høje bjerge. Læg fotos på hjemmesiden af det blå og overvældende Stillehav, hvor I kan køre af den berømte Highway 1 med udsigt til imponerende landskaber og Stillehavet.