palmer Californien

Indret dit hjem hyggeligt med lidt Amerikansk-inspireret stil

123

Er du fascineret af det store udland, og måske helt specifikt USA? Mange er glade for at rejse, men har ikke kunne komme til det. Dette er selvfølgelig ærgerligt, men det skaber også mulighed for at gøre sit eget hjem mere hyggeligt. Det bliver snart jul, og det giver mulighed for at lave nogle gode juleønsker. 

Det kunne være, man skulle ønske sig noget, som man kan bruge til at indrette sit hjem? Prøv for eksempel en Amerikansk inspireret boligindretningsstil.

boligens indretning

Gør det hyggeligt for dig selv, når du er hjemme

Det er vigtigt at have et hyggeligt hjem. Du har nok prøvet begge af de følgende scenarier: Du kommer hjem fra job eller studie efter en lang dag, og når du åbner din dør, bliver du mødt af et rodet hjem. Andet scenarie: Du åbner døren, og dit hjem passer perfekt til din stil, og alt er i orden. 

Det er selvfølgelig andet scenarie, som de fleste mennesker vil være glade for. Det er vigtigt at have et hyggeligt hjem, fordi det gør det rart at komme hjem efter en lang arbejdsdag, og det skaber ro i sindet. 

Hvordan er den amerikanske boligindretningsstil?

Prøv for eksempel at indrette dit hjem med lidt amerikansk stil. Mange danskeres tanker bliver nok ført hen på store møbler, blandede mønstre og mange nips-ting, når de tænker på den amerikanske indretningsstil. Den klassiske amerikanske måde at indrette på er i nogle tilfælde det stik modsatte af den naturlige, minimalistiske og stilrene nordiske indretningsstil. 

Men frygt ikke, man kan sagtens kombinere sin egen stil og finde inspiration fra den amerikanske måde at indrette sin bolig på. Det kan være, at du har nogle billeder fra en tur til USA? Få dem eventuelt printet ud, og sat i rammer. 

Skab hygge, imens du ikke kan rejse så meget

Hvis man er træt af, at man ikke kan komme ud og rejse, så kan man bruge minder fra sine gode rejser i sin indretning. Find gode råd og inspiration til indretning og meget mere på cphnyheder.dk. At tænke tilbage på en god rejse kan vække gode minder, og det er derfor en god ide at bruge lidt udenlandsk stil, når man indretter. 

Det kan være, at du har været i Californien, og at din tur dertil minder dig om palmer, solrige strande, og fantastiske solnedgange. Køb, eller ønsk dig en flot palme, så du kan bringe den amerikanske stemning ind i dit hjem. 

amerikansk sofa

Kombiner forskellige boligindretningsstile

Som sagt kunne det måske være en god ide for dig at kombinere din egen boligindretningsstil med nogle amerikanske udtryk. Mange amerikanere er vilde med at bruge skilte med ordsprog eller humoristiske vendinger i deres indretning. Dette er en ting, som mange danskere har ladet sig inspirere af, og det er også en let måde at gøre den amerikanske stil til en del af sin boligindretning. 

Der er mange måder at lade sig inspirere af den Amerikanske stil, og det er en god måde at vække dejlige minder fra ens rejser.