Neglelak

Bring Californien ind i din hver dag

123

Der er intet som en tur over Atlanten, helt bestemt til skønne Californien, men alle vores rejser er desværre blevet udskudt på ubestemt tid. Elsker du alt ved Californien, og drømmer du om at kunne bringe staten ind i din hverdag så meget som muligt? Her får du en liste over små ting, som du kan gøre for at mindes Californien hver eneste dag:

Hollywood-skiltet

Billeder og plakater

Hvis du allerede har besøgt Californien, så har du med garanti et utal af skønne billeder lige til at printe ud og hænge op. Først skal du udvælge, hvor du vil hænge billeder af Californien op henne. Måske vil du forvandle et helt rum, eller måske vil du hænge lidt af Californien op i alle rum? Det er op til dig. Når du har udvalgt, hvor billederne skal hænge, skal du i gang med at vælge de bedste og flotteste billeder, du har taget. Hvis du ikke har nogle billeder, som du selv har taget, så findes der en masse flotte billeder på nettet. Udvælg billederne og print dem ud. Hvis du pludselig mangler lasertoner, så skal du ikke gå i panik. Du kan nemlig købe HP lasertoner og andre tilbehør. Nu skal du lege med, hvor de enkelte billeder skal hænge. Du kan hænge enkelte billeder op, eller du kan lave en hel billedvæg. Uanset hvad, du vælger, er det sjovt at lege med, og du får med garanti et rigtig flot resultat. 

Palmetræ i et hjem

Udsmykning

Hvis du er kreativ og godt kan lide at designe dine egne ting, så kan du købe tilbehør til gellack negle på gellacknegle.dk. Så kan du gå i gang med at lege med motiver på dine negle, der minder dig om Californien. Det kan for eksempel være et palmetræ. Hver gang du bruger dine hænder, vil du få et smil på læben og drømme om de skønne omgivelser.

Du kan også vælge at udsmykke dit hjem, så der er en sammenhæng med dine billeder og din øvrig indretning. Du kan eksempelvis vælge at trykke dit eget pudebetræk, så dine pyntepuder i sofaen matcher med billederne, der hænger på væggen. Du kan også vælge at male en hel væg i Californiens tegn. Du kan vælge det ikoniske Hollywood-skilt eller Golden Gate Bridge. Du kan også bare vælge at male palmetræer. Mulighederne er mange, og du skal vælge lige det motiv, der bringer dejlige minder om Californien frem.