Brug naturen som dit fotografimotiv

123

Det virker meget åbenlyst at sige hvor smuk og alsidig naturen på Jorden er og hvordan bare det at gå en tur i skoven eller på stranden kan lette sindet betydeligt. Men hvis vejret ikke lige er til at gå lange ture i eller hvis man befinder sig langt væk fra alt fra alt der har noget med natur at gøre, kan forevigede minder som billeder være en rigtig fin ting at kigge tilbage på. Hvis du har øje og interesse for det, kan du selv samle et kamera op og tage et par flotte billeder af både den frie natur der er fyldt med flotte farver hele året rundt, men sagtens også bare din egen baghave. 

Blomsterhave

Naturligt flotte farver

Når du står ude i naturen med et kamera i hånden for at tage billeder, vil du bemærke mere end nogensinde før naturens helt egne smukke farver på en helt ny måde. Her handler om at indfange den rette stemning fra en god vinkel, så billedet fungerer i sin helt unikke sammensætning. Men man behøver ikke verdens bedste spejlreflekskamera med den seneste teknologi for at kunne tage gode billeder, da mange af nutidens smartphones har udmærkede indbyggede kameraer, der selvfølgelig koster langt mindre og kan bruges til meget andet. På denne måde kan alle være med ved at få glæde og forevige naturen blot ved hjælp af deres smartphones. 

Den frie natur

En have efter dine behov

Hvis man gerne vil øve sig på at tage billeder, men bor langt væk fra skov eller strand eller simpelthen ikke har tid i hverdagen til at tage derhen, kan man med fordel tage billeder af sin egen have. I tilfælde af at haven ikke har blomster eller buske, kan man anlægge sin egen lille blomsterhave med blomsterkasser, som altid er fin at beundre og holde ved lige. Så kan du tage billeder af dine nyanlagte blomsterbuske, når du har tid og lyst i privatlivets fred og ro. Du kan bruge lige så lang tid som du vil til at gøre din fotografering perfekt i selskabet med dine farverige, nye blomster. Læs meget mere om blomster og andre planter fra Plantecenterfyn.