Corona i verden

Din drømmetur til Californien er aflyst – hvad så nu?

123

Det er ikke nemt at omstille sig, hvis du til vinter skulle have været til Californien. Ofte ligger der mange timer bag og en kæmpe opsparingsperiode inden turen går til Californien. Heldigvis vil du højst sandsynligt modtage mange af pengene retur pga. den ekstraordinære situation Danmark og resten af verden står i med COVID-19. Hvis du får en stak penge tilbage og ferien er bestilt, så kan du med fordel bruge tiden og pengene på en fornuftig måde. Brug eventuelt pengene og tiden på at indrette hjemmet nyt og anderledes. 

motiv af teksten dream

Brug dine interesser i din indretning

En måde du kan bruge den mængde penge, der er opsparet og en tid, der er frigivet er ved at indrette dit hjem på en ny og anderledes måde. Du kan bl.a. finde nørdet ting til hjemmet, og på den måde skabe en forandring. Du kan f.eks. overveje, om der er noget, som du, din familie eller dine børn går særligt op i. Du kan indrette hjemmet med den interesse, du har. Har du f.eks. en eller anden nørdet interesse i traktorer, Star Wars, Harry Potter eller andet, så kunne du finde nogle plakater og hænge op på væggene. Hvis jeres barn har en særlig interesse for biler, kan I overveje at bygge en seng, som er formet som en bil. Der er mange måder hvorpå indretningen kan være anderledes og mere spændende end ellers. 

Route-66

Bring din interesse for Californien ind i indretningen 

Det kan godt være, du ikke kom afsted i år, men måske kan du lade dig inspirere af landet i din indretning. Hvad med f.eks. at indrette en lille Diner nede i kælderrummet, så din teenager kan holde hygge fester eller andre former for selskaber på den fedeste måde.  Du kan også overveje, om du vil indrette med lidt billeder af den velkendte og legendariske Route 66, som bl.a. blev kendt blandt børn i Disneys Biler. Du kan gøre meget, for at bringe noget af Californien ind i din indretning. På den måde kan i også mindes og fortælle om, hvordan jeres 2020 eller 2021 blev markant anderledes, end i havde forventet.