Far og baby

Barselsgaver inspireret af Californien

123

En barselsgave bliver givet, når barnet er kommet til verden. Ofte kan du besøge den lille nye efter et par uger, så forældrene kan nå at komme ordentligt på plads efter fødslen. 

Hvis dig og forældrene til barnet er helt vild med at rejse – især til den skønne amerikanske stat Californien, kan en barselsgave inspireret af Californien være en helt perfekt løsning, når du kommer på besøg for at sige hej til det lille nye barn. 

far mor og baby

Barselsgaver til mor

Ofte giver man en gave til moren i familien, da det er hende, som har været gravid, føder barnet, ammer det om natten og generelt tager det største læs indenfor familieforøgelsen. Hvis moren elsker ægte Californisk forkælelse, kan disse produkter være gode som barselsgave: Et lækkert økologisk hud- eller hårplejeprodukt, som moren kan bruge til at forkæle sig selv, når baby sover, eller når far skal passe baby i et par timer. Det kan især være lækkert, hvis moren har haft en hård start på den nye hverdag med en baby. 

Hvis du er tæt med moren kan et gavekort til en wellness behandling eller en massage også være en skøn gave, som moren helt sikkert vil elske at bruge, når baby er blevet lidt større, så mor kan være væk i mere end et par timer. Ellers kan en skøn buket blomster efter årstiden også være en fantastisk gave, som virkelig viser, at du tænker på den nybagte mor. 

Hvis du er faren til barnet, kan det være rigtig fint med et smukt smykke med noget familie-symbolsk til moren, så hun ved, hvor sej du synes, hun er.

Barselsgaver til far

I dag er det blevet rigtig moderne og populært også at give en gave til faren i den nybagte familie. Her kan det for eksempel være en lækker californisk øl eller flaske vin, som faren (og moren efter endt amning) kan drikke for at fejre den nye familie. En sjov bog om at være blevet far kan også være en fin barselsgave til faren, som helt sikkert vil give hele den nye familie et smil på læben. 

dreng holder baby

Barselsgaver til baby

Oftest ligger der størst tradition i at give en barselsgave til det lille nye barn i familien. Der findes en masse kønsneutrale californiske muligheder til barselsgaver, hvis du ikke kender kønnet, eller hvis du blot ikke er interesseret i at give en kønsspecifik gave, hvilket i sig selv er meget californisk. Her kan gaveideerne være en babysele eller en babynest i neutrale jordnære farver. Et dejlig blødt tæppe er også en god mulighed, som baby kan blive svøbt ind i, så han eller hun ligger trygt og godt, når det for eksempel skal sove. 

Uanset hvad du køber, vil forældrene helt sikkert være utrolig glade. Selv bare et fint kort med for eksempel californiske palmer vil være nok til at give de nybagte forældre glæde, samt at vide at du tænker på dem.