landevej

Gør din hund klar til din tur til Californien

123

Er du hundemenneske? Hvis det er tilfældet, kan selv en tur til Californien virke som lang tid at være væk fra hunden. Derfor kan du selvfølgelig bare vælge at tage din hund med, når du skal på ferie – i hvert fald hvis den ikke vejer mere end 75 kilo.

Det kan være svært at undvære hunden, selvom det blot er i kort tid, så hvis det er muligt for dig at have hunden med, skal du selvfølgelig bare gøre det. Der er dog nogle ting, du bør tænke over, inden du vælger at tage din hund med på den anden side af jorden, for du skal jo også gerne have tid til at udforske din feriedestination – for selvom du har valgt at tage din hund med på ferie, skal det hele selvfølgelig ikke handle om den.

Kombiner de to ting du allerbedst kan lide

Hvis du har en hund og også elsker at bruge tid med den, ved du formentlig også hvor svært det kan være at få planlagt en ferie. Og det er jo en ekstra hård situation, hvis du elsker at rejse.

En hund kræver opmærksomhed og pleje, og det er svært at sørge for den slags, hvis man er på den anden side af jorden. Du behøver dog ikke at stå i denne situation meget længere, for hvis du blot vælge at kombinere dine to interesser og tager hunden med til Californien, så er alle dine problemer løst.

På denne måde skal du ikke gå og længes efter Californien, når du er hjemme i Danmark med hunden, og du kommer heller ikke til at savne hunden, når du står i Californien – du får nemlig begge ting på en gang.

hvalp

Sørg for underholdning til hunden

Hvis du gerne vil have, at det skal være en let og simpel affære at have hunden med på ferie, skal du sørge for at have lidt ekstra underholdning til hunden med. Du vil formentlig gerne se en masse ting, hvilket er en selvfølge, når man er på ferie, så hunden skal måske i perioder være i stand til at lege mere med sig selv, end hvad den har været vant til hjemme i danmark.

canem.dk kan du blandt andet finde legetøj med reb, hvilket er meget attraktivt for hunde. Så er du i hvert fald sikker på, at det ikke bliver noget stort problem at have hunden med til Californien.