jet

Sådan forbereder du dig på afrejse

123

Står du og skal til USA lige om hjørnet? De fleste danskere vælger at rejse i flere uger – hvis ikke måneder – når USA er feriedestinationen. I de situationer betyder det også, at der er flere praktiske overvejelser involveret i rejsen.

Det er blandt andet vigtigt, at du gør dit hjem klar til, at du rejser væk i nogle uger, så du kan beskytte dine værdigenstande. Derudover kommer du med sikkerhed også hjem med nye værdier, der skal beskyttes i fremtiden. Læs mere nedenfor og bliv klogere på, hvordan du tyverisikrer dit hjem, inden du rejser mod varmere himmelstrøg.

Derfor skal du tyverisikre dit hjem

Hvis du har planlagt en længere rejse til USA, så ved du samtidig, at dit hjem skal stå tomt, mens du er væk. I de tilfælde er det altid vigtigt at sørge for små praktiske ting, der kan mindske risikoen for tyveri. På den måde kan du nyde USA uden at bekymre dig om dit efterladte hus fyldt med personlige ejendele og værdigenstande.

Ubudne gæster er aldrig specielt rart. Slet ikke at komme hjem til efterfølgende. USA er et land som de fleste turister rejser til for at tage på roadtrip og besøge de mange forskellige byer og den smukke natur. Det er en tur, der kræver al din opmærksomhed, så du kan plante alle minderne i din kognitive mindebog. Derfor kan der være flere fordele i, at du sørger for at gør dit hjem så klar som muligt til, at du rejser væk for en stund.

Det kan du blandt andet gøre ved at samle alle dine største værdier. Har du løse kontakter eller checks, der ligger fremme, kan der være gode grunde til at investere i et pengeskab.

Pengeskabe kaldes også værdiskabe, og de er i stand til at passe på dine værdier, mens du rejser til USA. Du kan blandt andet finde pengeskabe, der er forsikringsgodkendte, så du ikke får problemer med at få dine værdier dækket, i tilfælde af at tyvene tager skabet med. Her kan du finde mindre værdiskabe til smykker og andet småt, som du desuden har mulighed for at tage med på din rejse, hvis du har det bedst med det.

Beskyt dine våben

Ligesom du finder forsikringsgodkendte pengeskabe, så har du også mulighed for at beskytte dine våben i et sikkerhedsgodkendt våbenskab. Et våbenskab er generelt et must, hvis du er indehaver af et jagtgevær eller anden form for skydevåben. Her kan du finde mange forskellige skabe, der både rummer et eller flere våben. Generelt er det en god investering, mens du er væk i et par uger eller måneder. Det er op til dig at vurdere, hvor mange hylder, du har brug for i skabet. På den måde er du sikker på, at dit hjem er tyverisikret og dine værdigenstande beskyttet.