strand i Californien

Få en hverdagen i Californien

123

Californien er en af de solrige stater i USA. Det er det sted, som du skal tage til, hvis du vil væk fra den danske hverdag med grå dage. 

Der er mange, der ikke kan forestille sig en hverdag i udlandet, men det er slet ikke så svært, som du måske forestiller dig. Det er altid muligt at flytte til et andet land, og skabe sig et hjem, hvis det er det, som du har lyst til.

Læs mere om, hvordan du skaber et hjem i udlandet, som du føler dig godt tilpas i. 

hjemmekontor

Indret hjemmet til dine behov og præferencer

Når du flytter til udlandet, så er det vigtigt, at du skaber et hjem på præcis samme måde, som du ville skabe et hjem herhjemme. Det vil sige, at du skal være opmærksom på, hvad du laver herhjemme, hvilke genstande, som du har brug for, og hvilke genstande, der gør et hus til dit hjem.

Sidder du meget ved skrivebordet, skal du ikke forvente, at du pludselig hellere vil ud og se verden, når du er et nyt sted. Derfor kan du lige så godt købe den helt rigtige skrivebordsstol, så du nyder at sidde der, selvom du ikke er i Danmark. 

På samme måde skal du også huske at få alle de ting med, som minder dig om det hjem, du måske har haft før, hvis ikke du er opsat på at ville være i helt nye omgivelser. Har du nogle pyntegenstande, som du ikke kan leve uden, eller nogle bøger, der gør dig i bedre humør, når du kigger på dem, så tag det med – du kan altid transportere din bagage af flere omgange, hvis du ikke kan have det hele første gang. 

Når først du er flyttet ind, vil det også være nemmere at vurdere hvilke ting, der er uundværlige for dig. 

hund på tur

Få nye venner

Når du flytter til udlandet, kan det være svært at skabe nye kontakter, men det er vigtigt, at prioritere nye kontakter og nye venner. Har du fundet arbejde i udlandet, så sørg for at tage initiativ til at lære dine kollegaer at kende, og hvis du har nogle fritidsinteresser, så tøv aldrig med at melde dig ind i et fællesskab og skab kontakter på den måde.

Hvis du er til hunde, så kan det også være en god ide at anskaffe dig en bedste ven, så du ikke kommer hjem til et tomt hus. En hund er ikke billig; du skal både sørge for hundeudstyr og hundemad, og så kræver den meget tid. Men når du bor alene, så er den pengene værd, da den gør huset mindre tomt – og så har du altid en ven.