plasticpose

Glem ikke disse tre ting, når du tager på ferie

123

Det er nemt at komme til at glemme en ting eller to, når vi skal afsted på ferie. Alt for let kommer vi til at gøre os nogle dumheder mere end én gang er du formentlig kommet afsted uden nok par rene trusser. 

Selv hvis man er god til at skrive en liste i god tid, hvor man får alt det essentielle skrevet ned, så er der med garanti stadig nogle ting man glemmer. Her snakker vi om tre ting, som man ofte glemmer at få hevet med i tasken men som vil gøre ferien en del sjovere, hvis du fik dem med.

computer

Poser og beholdere

En god plasticpose eller et par beholdere går man ikke fejl af. Man tænker sjældent over hvor mange poser og forskellige slags beholdere man egentlig bruger i sin hverdag, når de konstant er inden for rækkevidde. Men når man pludselig ikke har dem, så bliver de pludselig dybt nødvendige. 

Med en lille rulle plastikposer i kufferten vil du altid have en pose at kunne lægge dit beskidte vasketøj i og med en lille beholder har du også et sted at lægge en lille madpakke i. At spise på cafe kan hurtigt blive for dyrt, når man er afsted på ferie. 

Sexlegetøj 

Sexlegetøj er ikke dybt nødvendigt, men det gør nu ferien en del sjovere, hvis man husker at få det med. Hvis ferien er en, som man skal på med sin udkårne og romantiske partner, så kan det især være en god ide lige at huske at få det hevet med ned i tasken – husk også gerne beskyttelsen!

Tag enten det gode gamle sexlegetøj med eller prøv jer frem med et nyt mærke. På en ferie skal man da prøve nye ting af… både som par eller solo.

sex og beskyttelse

Skal computeren med?

Det kan debatteres frem og tilbage hvorvidt ens computer skal med. På én måde kan det virke som lidt af en distraktion, når man hiver den med. Når man er taget hele vejen til Californien eller Rom, så har man trods alt ikke planer om at glo flere timer foran en skærm. 

At tage sin pc med på rejsen kan dog også være rart, fordi man netop så har mulighed for at hygge sig med en god film om aftenen efter en lang gåtur rundt i byen. Og så er det samtidig også en del nemmere at finde frem til sjove steder, som I skal se i løbet af dagen.