Landevej - Californien

Ting du skal huske til din kør-selv-ferie i Californien

123

Californien er en dejlig stat med rig mulighed for at opleve alt fra unik natur til storslåede byer. Maden er i top, fotolokationerne i højsædet og indbydende gåture og vandreruter ligger bredt fordelt over den store, imponerende stat – som du med glæde kan køre rundt i på egen hånd. Her guider vi dig til nogle af de ting, som du måske glemmer, når du skal på kør-selv-ferie i Californien, men som kan være ganske gode at huske.

Husk kameraet og gem minderne

Når du skal køre rundt i Californien, vil du helt sikkert støde på en masse flotte og uforglemmelige steder, som for evigt vil sætte sig i din erindring, men hvis du nu alligevel vil være sikker på at huske stedet, så må du frem med kameraet og få fyret en masse billeder, som du senere kan printe og sætte i album.

Med et feriealbum vil du altid kunne kigge tilbage på din fabelagtige og fantastiske ferie i Californien. Hvad med at læse mere om mulighederne for print og fremkaldelse her? På den måde kan du have dine minder i album for evigt og altid.

yoga solnedgang

Kig op fra telefonen og landkortet

Når man er på kør-selv-ferie i Californien er det en selvfølge, at du oplever mange smukke steder på ruten. Nogle gange kan man dog blive forfalden til at kigge ned i sin telefon, eller binde sig for meget til landkortet, som eksempelvis med dette her. Men hvad med at rette sig op og kigge væk fra telefonen og kortet? På den måde vil du få en helt anden oplevelse med dine medrejsende, som vil binde jer sammen og give jer det ypperste af kvalitetstid, som I sent vil glemme.

Nyd kvalitetstiden med intime stunder

Når man tager på en kør-selv-ferie med andre mennesker, så er det vigtigt at skabe kvalitets stunder, som man sammen kan kigge tilbage på. Netop de stunder kan man hjælpe på vej ved at benytte sig af de to forrige tips, men der er altså også mange andre måder, hvorpå du kan fremkalde de uundværlige stunder, som gør turen endnu mere unik og meget bedre.

På en kør-selv-ferie i eksempelvis autocamper er der rig mulighed for at spille hyggelige spil, få nogle gode snakke eller lave lækker mad i fællesskab. Hvad med at se mere her, så du kan lade dig inspirere af en masse spændende rette, som kan fremkalde helt unikke stunder med dem, du allerbedst kan lide at være sammen med.