Solnedgang

Giv dit liv fotoværdige oplevelser med en tur til Californien

123

Som livet uundgåeligt bliver mere et hamsterhjul end en rejse, kan man længes efter den slags fotoværdige oplevelser, man altid ser på sociale medier eller i film. Det er vigtigt at huske på, at den slags oplevelser sjældent er lige så hyppige i andre menneskers liv, som det kan virke til på overfladen, men det gør dem ikke mindre tillokkende. 

Læs her, hvordan du giver dit liv flere fotoværdige oplevelser, hvad end det er fra din egen baghave eller fra smukke turistattraktioner eller lokationer fra kendte film under et roadtrip gennem Californien.

Landevej

 

Dagligdagens oplevelser

Først og fremmest kan det svare sig at leve sit liv lidt mere modigt, end man til tider vil have det godt med. Skulle vi alle sammen leve rationelt, ville der trods alt sjældent ske noget særligt interessant. Gode, sjove og fotoværdige oplevelser kommer nemlig som oftest til dem, der opsøger dem, men det betyder ikke nødvendigvis, at man skal rejse efter dem. Lever man bare sit daglige liv nysgerrigt og modigt, vil man hurtigt opleve ting, man aldrig troede muligt. 

 Publikum

Oplevelsesøkonomien 

Alligevel er der en begrænsning på de fede oplevelser, du kan få i din hverdag og i din umiddelbare nærhed. Der er trods alt en grund til, at den såkaldte oplevelsesøkonomi, dem der bogstaveligt talt sælger oplevelser, særligt i de seneste år, har oplevet et enormt løft. Den mest oplagte og brugte oplevelser, der kan købes for penge, er naturligvis rejsen, og der er ingen tvivl om, at du kan få en fantastisk og enormt fotoværdig oplevelse, hvad end du vandrer i Norge eller får den sande storbyoplevelse i Californien. Netop de to illustrerer meget fint de mange forskellige måder at holde ferie og opleve noget fotoværdigt. Norges smukke bjerge og fjorde er bestemt et billede værd, men præcis det samme kan siges om Californien og de mange mindesmærker i Los Angeles og andetsteds, du med sikkerhed vil genkende fra film.

Heldigvis behøver du ikke altid at rejse til Californien på den anden side af kloden for at få indhold til filmrullen. Der er også massevis af oplevelser inden for Danmarks grænser, der som oftest vil være betragteligt mere tilgængelige, hvad angår tid og penge. Et eksempel på sådan en oplevelse kunne være en koncert. Den rette koncert vil kunne gøre næsten enhver euforisk med glæde. På den måde er der naturligvis fede oplevelser til enhver smag, og det kræver bare, at man opsøger dem. Der er masser af oplevelser for adrenalinjunkien, og hvis man bedre kan lide noget mere stillesiddende, kan man tage en ven under armen til den nærmeste spa. Særligt nøgen saunaen kan dog hænde at være en af de mindre fotoværdige oplevelser. En oplevelses værdi afhænger nemlig mest af alt af beskuerens øjne og indstilling.