USA

Drag bare til Californien med din baby

123

Der er mange, der er af den mening, at de ikke kan rejse ud i verden, mens de har en baby. Den kan ikke trives under den lange flyvetur, og det kan blive noget nært belastende som forædler, hvis for eksempel barnet ikke vil sove under turen. 

Derfor er der mange, der venter med at få sig de skønne oplevelser, som verden har at byde på, indtil babyen er en smule ældre, og det sætter en lang række forskellige begrænsninger i livet, som der slet ikke er behov for. Det er nemlig slet ikke så vanskeligt for dig at rejse med din baby.

Flyvemaskine

Skab ro og balance gennem god planlægning

For dig handler det bare om at have en god ro og balance i den måde, som du griber situationen an på. Det betyder for det første, at du skal have sørget for masser af planlægning hjemmefra, således alt bliver timet i forhold til ventetider i blandt andet lufthavnen. 

Derudover skal du have alt det udstyr med dig, som der kan blive behov for under den lange flyvetur til for eksempel USA, således du på den måde kan sikre, at du gør alt, hvad der står i din magt for at give både dig selv og din baby de bedste forudsætninger for at få en så god tur med flyveren som muligt.

Forbered din baby på hvad der kommer til at ske

Dernæst skal du gerne vænne din baby til flyveturen. Og det kan du gøre på forskellige måder. Du kan blandt andet tage et kig på de mange forskellige muligheder, som der byder sig med babyrytmik. For selvom babyrytmik og flyvemaskiner ikke nødvendigvis synes forenelige, så kan den ro og den balance, som der bliver skabt gennem de motoriske øvelser lige netop være dem, der er behov for, når først flyet letter. 

De kan nemlig gentages under flyveturen, og din baby vil således forstå, at det er noget godt, trygt og behageligt, der sker, og derfor vil der være større sandsynlighed for, at barnet vil være roligt under turen.

Bliv klar med babyrytmik på Amager

Er det noget, som du gerne vil vide noget mere om, og vil du allerede nu gerne i gang med at gøre din baby klar til en forestående flyvetur? Så er du heldig, hvis du bor enten på eller i nærheden af Amager. Du kan nemlig finde professionel babyrytmik på Amager med fokus på dit barns motoriske evner.

Baby

Sørg for at du selv er i overskud

Sidst men ikke mindst handler det også om, at du selv skal være rolig og mentalt klar på flyveturen. Hvis du for eksempel stresser over den forestående rejse, vil panikken hurtigt smitte af på din baby og dermed også føre til uro hos dit barn. Sørg derfor for at have styr på din mentale tilstand, før du tager ind mod lufthavnen, således du har masser af overskud til at tage dig bedst muligt af både dig selv og dit barn, når først i er i luften og skal være der i flere timer for at nå glade frem til USA.