Sådan får du action ind i din ferie i Hollywoodstaten

123

USA er kendt for rigtig mange ting. Filmstjerner, fastfood og våbenglade amerikanere. Hollywood som ligger i Californien, indeholder flere flotte naturscener. Blandt andet nationalparkerne Yosemite og Pinnacles National Park, indeholder begge betagende bjergkæder og vandfald. I den anden ende finder man golde ørkener som for eksempel Mojave ørkenen. Hvad har det så med action at gøre? Alt. Vi skal tilbage til de våbenglade amerikanere.

God arms bredde til vilde scener

Mange actionfilm indeholder våben og mange bliver filmet i Californien, hvilket betyder at man ikke behøver at se ”Walk of Fame” for at opleve Hollywood. Man kan selv tage ud i naturen og være sin egen skuespiller.

Det er ikke alle der bryder sig om ægte våben og her er en luftpistol en mulig løsning, da de fleste luftpistoler ikke kræver våbentilladelse. De californiske naturområder er ideelle til at agere actionhelt. Her der gode muligheder for at øve med pistolen, uden at frygte for at gøre skade på andre. Så om du vil være Lucky Luke i ørkenen, eller en Rambo i et subtropisk klima, så er der mulighed for det her.

luftpistol

Desuden er der også god mulighed for at lave et fotoshoot, med naturen som baggrund. I stedet for blot at tage et billede af naturen, kan man selv skabe nogle Hollywood scener med få rekvisitter som fx en luftpistol eller gevær.

Træning i det vilde

Skulle du være en nybegynder med en luftpistol, er udendørsarealer oplagt til træning. I Californien, hvor der også findes en del ubeboede, vilde områder, er der mulighed for dette. Her kan man i ægte westernstil, skyde gamle dåser ned fra hegnet, hvis det er det man er til.

Det er også muligt at få luftgeværer, enten i den klassiske model, eller sniper udgaven, som både har sigtekikkert og bipod, som sikrer våbenet står sikkert. På den måde kan man også skyde i en liggende position.

Det er dog altid vigtigt at være opmærksom på sikkerhed. Ofte finder man detaljerede guides på nettet, som kan oplyse om både sikkerhed og ideelle træningsmetoder. Naturligvis skal man også altid respektere det dyreliv der færdes i omgivelserne.