Indretning-hjem

Bolig inspiration: Lad dig inspirere af den amerikanske stil

123

Er du vild med amerikanske hjem, som typisk er de lyse træhuse med veranda og masser af plads? Så har du mulighed for at stjæle stilen. Udover at de amerikanske hjem ofte er træhuse, der er designede i akacietræ, så er indretningen ofte præget af store lædersofaer, murstensvægge og interiør i bedste amerikanerstil. Derudover bærer de amerikanske hjem ofte præg af en mere landlig stil, der trækker tråde til livet på gårdene rundt omkring i verdenen. Hvis du selv har været i USA en række gange og er vild med landet, så kan du nedenfor læse mere om den amerikanske stil. Det er sjældent, at de nordiske hjem er indrettede i bedste amerikanerstil. Hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden, er det dermed en oplagt mulighed at indrette dig nøjagtigt som amerikanerne gør det. Læs mere nedenfor. 

Boligindretning

Find det rigtige træhus

Hvis det ikke kun er indretningen, du er vild med, så bør du som udgangspunkt gå efter de famøse træhuse – bolig inspiration er altid ideel til dig, som netop står og skal købe hus eller indrette på ny. Det er nemlig ikke kun i Sverige og Norge, at træhusene er velkendte. Du finder dem ligeledes i stor stil i USA, hvor der ofte hører en stor træveranda til. Det er sjældent, verandaerne findes i Danmark, men du kan for eksempel overveje, om du i stedet skal bygge huset selv. 

Træhuse med tilhørende veranda er en oplagt mulighed for dig, der gere vil kunne samle familien og have mulighed for at sidde både inde som ude. Derudover er en veranda bare en hyggelig krog, som giver anledning til ro og afslapning. Hvis du er pjattet med USA, er bolig inspiration med udgangspunkt i en amerikansk stil en fordelagtig løsning. Det giver dig mulighed for at drømme dig tilbage til landet på dage, hvor hverdagen presser sig på, og rejselysten er på sit højeste. Bliv inspireret her.

Koekken

Amerikansk indretning

Når du skal i gang med at indrette, kan du for eksempel starte med at tage udgangspunkt i det amerikanske køkken. Køkkenerne i USA bliver ofte husket for størrelsen. Mange gange ser du de landlige elementer gå igen, hvor de fleste køkkener har træelementer. Hvidvarerne adskiller sig ofte i den forstand, at de er store – for eksempel kan du købe det, der faktisk bliver kaldt for et amerikansk køleskab. Her er der typisk en ekstra funktion med mulighed for at få iskoldt vand eller isterninger. Du kan ligeledes finde ekstra store komfurer, der er perfekte til dig, som har en stor familie, og som elsker at kokkerere. 

Den amerikanske indretning har desuden ofte en murevæg, der skaber en kontrast til resten af køkkenet. Her kan du for eksempel overveje at placere en pejs eller en brændeovn, ligesom amerikanerne ofte gør det. Du kan sætte prikken over i’et ved at købe store lædersofaer til stuen, der er ideelle til at samle hele familien foran fjernsynet. Hvis du mangler ideer til detaljer, kan du overveje at købe interiør med hjem fra USA.