kyst

Er turen til Californien den bedste gaveide?

123

Hvor går ferien hen til dig og kæresten eller til den nyudklækkede student? Det kan gå til det skønne og vilde Californien. Eller måske er det slet ikke en mulighed for dig.

Der kan jo være lange udsigter til sådan en rejse af mange årsager. I så fald er der stadig mulighed for at give studenten en hjælp med på rejsen.

Eller du give din kæreste noget, hun ikke lige havde forventes. Der er mange muligheder, og hvis Californien er en af dem – så kom afsted!

Drømmerejsen kan have lange udsigter

Økonomien kan have lidt et knæk over de sidste måneder, eller måske har sundhed gjort det. Det kunne også være angsten for at tage til USA i disse tider.

Der er mange faktorer, der spiller ind, når det handler om drømmerejsen til det solrige Californien. Specielt økonomi er altid noget af en kæphest.

For det der jo dyrt at tage til the States og specielt Californien. Det kan sikkert gøres billigere, men er det virkelig det I har lyst til. Når man endelig er i englenes by, skal den vel også have hele armen, eller hvad?

Hvis det gælder angstens for at taget til coronas hovedsæde, må I gøre jer bevidste om, at det har en ende. Forhåbentlig åbner USA helt op igen, og til den tid kan i komme til at forløse jeres drøm.

Hjælp rejsen i gang

Kender du en student, der bare drømmer om turen til Californien. Så kunne en hjælp til turen måske være en god gaveide. En tur i gave er nok alligevel lige rigeligt.

Men ideer til en studentergave kunne være noget, studenten kunne tage med på sin tur. Hvis ikke det er drømmen, så finder du alle mulige andre, gode gaver på linket.

Så studenten kommer ikke til at blive skuffet.

gave

Studentergaver kan være utrolig svære at købe, hvis ikke man får en lille hjælp på vejen. Så kig ind, og se om der ikke er noget til den kære student.

Hvis det er muligt, er det fantastisk

Er der derimod en gave til kæresten du skal købe. Så er den strakt værre, specielt hvis det er kæresten, der har alt. I så fald kan du lige tjekke linket, og se om ikke der er noget, der kan bruges.

Ellers er turen til Californien, da ikke en dum ide for nogen af jer. Hvis pengene er til det, kan den jo bestilles nu, I behøver jo ikke hoppe på det næste fly.

Der en ting, der hedder forudbestilling. Faktisk er det det, som man bliver rådet til, hvis I også gerne vil spare lidt penge på billetterne. Det kunne være værd at overveje. Men i første omgang ville jeg lige tjekke linkene ud først.