californien og palmer

Tre ting du ikke må glemme på din tur til Californien

123

Går turen til Californien i år? I så fald er der en del ting du skal have pakket. Det er nemt nok at huske på alle de basale ting, som man altid skal have med på ferie. Her fortæller vi dig om tre ting, som det ikke er strengt nødvendigt at tage med til Californien, men hvor din rejse sikkert bliver en del sjovere ved at du gør det.

armbåndsur

Dine flotte smykker

Der er stor sandsynlighed for, at i kommer ud og spise et fint sted, imens i er afsted. Og i så fald bør du også have dine flotte smykker med, så du rigtig kan passe ind. 

Hiv derfor dine flotte halskæder og armbånd med. Prik også gerne til partneren om, at de også skal huske deres fineste. Husk også gerne at et flot ur, som et SEIKO 5 SPORTS AUTOMATIC SRPD55K1, også er et form for praktisk flot smykke, så kan være med til at skabe et look. Husk derfor endelig at tage det med også.

Håndholdt kamera

Langt de fleste mennesker i dag tager billeder på deres mobiler. Og mobilkameraer er da også kommet lang vej i dag og det er muligt at tage nogle meget flotte billeder med dem. Men det er nu ikke det samme som ordentlige kameraer. 

Hvis du er glad for at tage billeder og elsker at finde det helt rigtige foto, så kan det være en god ide at købe et ordentligt kamera at tage med dig. Det giver nogle helt andre billeder og kan være med til at skabe nogle helt andre fysiske minder, end et almindeligt mobilkamera kan. 

kamera

Filtrerede vandflasker

Man kan som regel godt drikke vandet fra hanen, når man er i Californien. Men det er jo ikke altid, at du lige har mulighed for at tage vandet fra en hane, hvor du ved hvor vandet kommer fra. Og det kan være meget dyrt kontinuerligt at købe vandflasker i turiststeder i Californien. 

Af den grund kan det netop være en meget god ide lige at hive en filtrerende vandflaske med. Så er du altid sikker på kvaliteten af det vand du drikker.