Glad kvinde

Tjen penge imens du rejser i Californien

123

Drømmer du om at tage til Californien, Sri Lanka eller noget helt tredje, men uden at pengene er til det? Måske er det ikke så slemt. For har du overvejet at tjene penge som rejsende.

Altså ved at besøge de steder, du gerne vil besøge, samtidig med at du tjener penge på det. Det kræver et stort engagement, til gengæld er udbyttet utrolig fedt.

Lyder det som noget for dig, så gør dig bevidst om, hvordan du indfrier målet. Læg en plan, så du får mest mulig ud af det.

Palmer

Hvordan kommer du i gang

Du bestiller et visum Sri Lanka, Californien eller hvad end du drømmer om, en flybillet og tager afsted. Så er du allerede i gang, hvis du da husker din telefon og at blogge, lægge videoer op eller lignende.

Destinationen er i og for sig ikke særlig vigtig. Det vigtige er dig og din profil, hvorfor er du interessant, hvorfor skal folk følge din blog eller profil? Det kan der være mange årsager til, men du finde den bedste, og den, der passer til dig. Hvad er din niche, eller hvad gør du, som andre ikke gør. 

Sådan nogle ting finder du ud af, hvis du bare kommer i gang. Se hvad du får af reaktioner, er de positive eller negative – og hvornår er de det. På den måde lære du af gebærde dig som rejseblogger, eller hvad din plan nu end er.

Vær bevidst kompetent

Vær bevidst kompetent ikke ubevidst kompetent. Det vil sige, at du skal forsøge dig frem og kæmpe dig vej til følgere. Men du skal ikke gøre det i blinde.

Altså du kan lige så godt gøre dig bevidst om, hvordan markedet er skruet sammen. På den måde bliver du også mere bevidst om, hvorfor din profil virker eller ikke virker.

Hvis det lyder interessant, kan du læse mere her og finde frem til en god strategi for din profil.

Desværre er der rigtig mange bloggere, der tilhører den sidste kategori: ubevidst kompetente. Ofte falder de derfor hurtigt fra igen. Det kræver en vis viden om sine styrker og svagheder, hvis du vil begå dig som blogger.

Rejsende

Få mest mulig ud af det

Når det så er sagt, er det en rejse du er på. Du er i Californien. Du er på Sri Lanka. Husk nu at nyde det, for det kan være ovre, inden du får set dig om.

Måske gik drømmen slet ikke som planlagt, og du er flad og har ikke meget rejsetid tilbage. Det skal du ikke slå dig selv oveni hovedet for. Nyd i stedet den tid, du har været der og er der.

Det kommer ikke tilbage lige foreløbigt så husk at nyde den dejlige rejse. Den kunne jo være ovre, inden du aner det.