californien

3 utraditionelle grunde til at tage til Californien

123

Flotte hvide strande, gode jobmuligheder og smukke byer. Der er masser af grunde til at ville tage til Californien enten for et kort besøg eller for at arbejde der. Men der er skam mange flere grunde til at ville besøge Californien. 

Her får du tre utraditionelle grunde til hvorfor man bør hoppe med flyveren og besøge Californien for en stund. Måske du kan finde dig en god undskyldning for at tage af sted?

bryllup og fejring

Fejr dit kobberbryllup…

… eller en anden stor dag. Det er altid rart at kunne fejre en stor dag, som for eksempel fejringen af sit kobberbryllup og ofte bliver denne fejring gjort med en stor fest, hvor både venner, familie og bekendte er inviterede. Men er fester ikke lige din kop te?

Du kan i stedet vælge at bruge dine penge på at tage til Californien! Hvem siger, at du behøver en stor fest for at fejre din mangeårige kærlighed til din partner? Fejr den i stedet med en dejlig lang tur til Californien, hvor i kan slikke sol på de hvide strande og købe jer fattige i butikkerne.

Udvid følgerskaren på de sociale medier

Der er mange kendte mennesker i Californien og visse byer, såsom Los Angeles, i Californien er lige stedet at være, hvis man gerne vil gøre karrierer indenfor underholdningsbranchen. Det har skabt en vis romantisering af staten og storbyer som Los Angeles og mange folk er interesserede i at vide mere om, hvordan folk sådanne steder lever. Netop derfor for folk der bor i Los Angeles og lignende byer utroligt mange følgere på deres sociale medier – næsten helt automatisk!

Selvom du ikke lige er interesseret i at gå ind i underholdningsbranchen, så kan det stadigvæk sagtens være, at du nyder at være på de sociale medier og gerne vil udvide din følgerskare på dem. Så er Californien lige det sted du bør tage hen. Post en masse billeder og opdateringer om dit liv derfra og du vil langsomt se din følgerskare begynde at udvide sig, efterhånden som du bliver associeret mere og mere med Los Angeles og lignende storbyer i Californien, som er utroligt populære på Facebook, Instagram og Snapchat.

medier

Gå på jagt efter spøgelser

Spøgelser og hjemsøgte steder er måske ikke lige det første man tænker på, når man tænker på staten Californien. Men der er faktisk rapporteret ret mange tilfælde af overnaturlig karakter.

Hvis du elsker ideen om spøgelser og godt kan lide en smule uhygge, så er det måske netop din undskyldning for at tage af sted til Californien. Prøv at undersøge hjemme fra hvilke steder i Californien, man har fundet overnaturlig ting og lav en plan for, hvordan du kommer rundt til de forskellige steder. På den måde får du også mulighed for at se flere forskellige steder af staten og bliver dermed ikke isoleret til blot en enkel by, som for eksempel Los Angeles.

Hvis dette er din plan, så er det en god ide også at leje sig en bil! Amerikanerne er helt vilde med deres biler og det kan være ret så svært at komme rundt i USA uden en bil ved hånden. Heldigvis er der i de senere år kommet mange gode muligheder for at leje sådan en til billige penge.