tarteletter med fyld

Hav Danmark med i bagagen, når du oplever Californien

123

Hvad enten du skal på ferie, forretningsrejse eller planlægger et længere ophold i den gyldne stat, så er der rigtig mange ting, der skal være styr på, inden du kan sætte dig til rette i flysædet, læne dig tilbage og nyde din rejse over Atlanten. 

Når alt det vigtigste er overstået og du stadig har tid til overs, kan du bruge den til at overveje, om følgende to ting er noget du allerede har overvejet og løst.  Hvis ikke, kan du måske få glæde af de råd vi kommer med herunder. Det ene handler om dit firma og er måske mere praktisk end sjov. Det andet om nogle af de ting, der er med til at gøre Danmark ganske enestående og, som man godt kan komme til at savne, når man pludselig sidder på den anden side af jorden.

golden gate bridge

Har du styr på bogføringen?

Hvis du skal rejse i længere tid, er det en rigtig god ide at få nogen til at hjælpe dig med bogføringen mens du er væk. Det giver dig ikke alene mere fritid, når nu du er i Californien, så du kan opleve den smukke natur, de storslåede byer og alt det, der ligger indimellem. Det er også en let og hurtig måde for dig at være helt sikker på at det hele bliver gjort korrekt selvom du ikke selv er hjemme til at dobbelttjekke. 

Hvad enten du er selvstændig eller en del af et større firma, så kan du have stor gavn af en partner du kan stole på, når det kommer til regnskaber og bogføring. Du kan se meget mere på www.bogfoering.dk, hvor du også kan finde ud af, om det er en løsning for dig. 

Mange mener ikke, at der er grund til at bruge penge på revisor eller bogføring i de første mange år af en nystartet virksomhed. Sandheden er dog, at det ikke bare kan spare dig tid, det kan også spare dig rigtig mange penge og bekymringer, så det er altid værd at undersøge!

regnskab og lommeregner

Når du savner det danske køkken

For os, der tilbringer mange måneder og endda år i udlandet, så er en af de ting, der virkelig kan få savnet til at gnave; det danske køkken. Skal du tilbringe længere tid i Californien, så er der heldigvis hjælp at hente på nettet. Selv om der findes restauranter og spisesteder ’over there’, der tilbyder mad fra hele verden, så er der næppe noget, der kan sammenlignes med et godt, hjemmelavet måltid efter gode, danske opskrifter. 

Du har næppe tænkt dig at slæbe ’Frøken Jensens kogebog’ med i bagagen, så derfor skal der andre midler i brug, når du skal finde opskrifter og inspiration til traditionelle, danske retter. Her kommer nettet i spil, for her finder du opskrifter på alt fra tarteletter til klassisk, dansk flæskesteg med det hele. På den måde kan du enten drømme om, eller selv lave den mad du savner hjemmefra, selv om du befinder dig på den anden side af jorden. Det er en hurtig og hyggelig løsning lige meget, hvor du befinder dig.