Kuffert

Bring hygge ind i din ferie

123

Måske har du planer om at tage udenlands hertil sommer, men skulle du være typen som i stedet forventer, at sommeren byder på hjemmeferie, så lad ikke dette ødelægge dit humør. Det danske land har masser af gode muligheder for at gøre ferien både hyggelig og mindeværdig. Det handler blot om at få de rette ideer, måske lave lidt indkøb og naturligvis bringe det hele ud i livet. 

Telthygge

 

Grill- og havehygge.

 

Ved man at hele familien er i samme båd som du, og skal begå sin ferie i det gamle Danmark, så kan man lige så godt se muligheden i at gøre dette til en større familiekomsammen. Kender man en i familien med en god portion have, så kan man sagtens forene sig og planlægge et større arrangement af flere dage.

Med store telte, luftmadrasser og soveposer så har man en perfekt mulighed for at komme tæt på hele familien, og tilbringe dage sammen. Her kan man i dagtimerne planlægge udflugter til strande og skove, investerer i kongespil og andre sjove havelege, og virkelig for brugt tiden på at brænde krudt af.

Når aftenen så kommer, kan man sidde og nyde farverne, mens solen går ned og havelamperne tændes, dufte til grillen og de lækre bøffer, mens børnene leger for sig selv. Man kan finde et quizspil frem og involverer dem som er for trætte til fysisk aktivitet, men som stadig har for let til at kede sig.

Strandferie

 

Vigtigt at komme ud

 

Selv hvis det skulle ske at familien ikke er med på ideen om den store haveferie, så kan du og familien altid tage på bilferie, leje et sommerhus eller lignende. Pointen er at selvom du har ferie, så er det vigtigt at du ikke bruger al ferien på at være derhjemme. Dette skyldes at på den almindelige hverdag der er udgør hjemmet dit hellested eller din buffer-zone fra jobbet, hvor en ferie er komplet væk fra jobbet. Du har ferie og du skal finde dig selv. 

Det er også derfor, det er godt at du planlægger udflugter og ture hvis du har hjemmeferie, fordi selvom du kan sove længe, så bevarer du en mindre rytme så den ikke er fuldkommen ruineret når du skal tilbage igen.

Erfarer du, at du efter at have lagt ferieplanerne, at du nok har bedre af en god udlandsrejse, så kan du altid klikke her og se, om du finder noget der frister. Udlandsrejser har jo den fordel, at man skal ud i en anden kultur, og man derfor er længere væk fra den hverdag man netop har ferie fra, og man kan sige at det også er nemmere at finde feriehumøret frem når man er på det nogle kalder ”en ægte ferie”.