Golden Gate

3 ting du kan gøre der vil forberede dig til din tur til Californien

123

Se du frem til dit næste store eventyr i Californien? Californien er en meget dejlig stat i USA at besøge, fordi der er så lækkert vejr det meste af året men også fordi, at der er så mange interessante ting at se.

Læs med her for at se hvilke tre ting du kan gøre hjemmefra for at forbedre dig bedst muligt til din tur til Californien.

Spørg de lokale

Der er i dag mange måder at komme i kontakt med fremmede mennesker på og en af de måder er gennem de sociale medier. Det kan være meget belejligt, når du kan se frem til en fed ferie i Californien, fordi du derfor også kan spørge lokale mennesker fra Californien om vejledning til, hvad det er for nogle steder i staten du skal se, imens du er der.

Du kan naturligvis altid søge efter en liste over ting, som er værd at se i Californien. Men det er nu engang altid bedre at spørge lokale ad, fordi de ofte kender nogle flotte eller sjove steder, som resten af verdenen ikke lige kender til.

palmer

Så hvis du er klar på at opdage nogle skjulte flotte steder i staten Californien, så er det bare med at række ud efter nogle lokale beboere på nettet og gennem de sociale medier.

Spar op i god tid

Californien er en dyr stat at rejse rundt i og bo i midlertidigt. Det er derfor en god ide, hvis du sørger for at spare op i god tid. Læg en smule penge til side i hver måned fra dine indtægter og sørg for at du har rigeligt med dig, når du rejser derover.

Alternativt kan du også altid låne dig til pengene, hvis du ikke kan nå at spare dem op. Lån penge billigst på nettet. Et billigt lån kan ofte være løsningen, hvis ferien står for døren og du har brug for nogle hurtige penge. Der er jo ikke noget værd ved at rende rundt over i Californien uden at have råd til at forlade hotelværelset.

Overvej at leje en bil

I USA er der ikke lige så god offentlig transport, som der er her i Danmark og man kører i stedet for meget bil. Hvis du derfor gerne vil gøre dig forhåbninger om at komme lidt rundt og se nogle forskellige ting, så bør du kraftigt overveje at leje en bil.

Når du lejer en bil, giver du dig selv meget mere frihed til at kunne komme vidt omkring i hele staten. Samtidig får du også frihed til helt selv at vælge, hvor det er du gerne vil tage hen.

Kig efter nogle gode selskaber, der laver biludlejninger, og se hvor du kan få den bedste service for pengene.