Drømmer du om en karriere i Hollywood? Sådan kommer du i gang

123

Det er svært at komme udenom, at mange forbinder Californien med Los Angeles og ikke mindst med Hollywood. Mange drømmer om at nå til stjernernes by med en strålende karriere inden for det ene eller det andet felt. Er du en af dem, der drømmer om for eksempel at blive en succesfuld sanger, danser, skuespiller, manuskriptforfatter, komiker, instruktør eller noget helt andet, så er der også stor sandsynlighed for, at du drømmer om en dag at sætte dine fødder i Hollywood. Men hvordan når man egentlig så langt med sin karriere? Det kan der være flere svar på. Men her får du nogle af dem.

Lav et musikstudie derhjemme

Ofte kan de store drømme måske synes helt udenfor rækkevidde, og det kan gøre det fristende at give op på forhånd, men måske er din store drøm slet ikke så langt væk, som du tror. Og det kan altid betale sig at springe ud i det, for hvis du ikke prøver, lykkes det i hvert fald helt sikkert ikke for dig at nå drømmen.

Drømmer du eksempelvis om en karriere som sanger, musikproducer, musiker eller lignende, så kan det være en god start at lave et musikstudie derhjemme. I første omgang behøver det hverken være stort eller kompliceret. Men det kan være en god idé at investere i en god mikrofon og isolering i form af eksempelvis akustikplader, som giver den rigtige lyd, når du indspiller din musik. Samtidig kan et godt redigeringsprogram til lyd være en rigtig god investering.

 

Brug tid på din passion

En ting er sikkert, og det er, at man ikke kommer sovende til særlig mange ting – og slet ikke til en karriere i Hollywood. Så hvad end, du drømmer om at blive en succesfuld musiker, skuespiller, instruktør, danser eller noget helt femte, er det bedste sted at starte at bruge tid på din passion. Øvelse gør nemlig ganske rigtigt mester, og de fleste af dem, der når til eksempelvis Hollywood har brugt timevis på at øve sig og har i samme ombæring været nødt til at gå på kompromis med en masse andet.

Så er du stålsat på, at du skal nå til stjernerne med eksempelvis en skuespilkarriere, er en god start at melde sig til dramaundervisning, deltage i amatørforestillinger og lignende. På den måde får du en masse øvelse og erfaring, som du kan trække på senere. 

Husk at succes kommer i mange former

Det er beundringsværdigt at springe ud i sin drøm og give den gas for at nå derhen, hvor man gerne vil være. Men undervejs er det også vigtigt at huske på, at succes kan komme i mange former. Så selvom du måske ikke når helt til Hollywood, så betyder det ikke, at du har fejlet, eller at du ikke kan have en succesfuld karriere. Det vigtigste er, at du laver noget, du er glad for, og som du har lyst til at stå op til hver dag. Om du så står op i Hollywood eller et andet sted har ikke så meget betydning.