Rute 66

Nyd Californien på en anderledes måde

123

Nyd Californien på en anderledes måde, end hvad du kender til. Californien er nok en af de mest kendte og besøgte rejsedestinationer i USA. Det er ikke så mærkeligt, når man tænker på alt, hvad denne smukke stat har at byde på. 

Du vil uden tvivl finde en oplevelse eller ti i Californien, der passer perfekt til dig og hvad du ønsker. 

Det er en alsidig stat med mange forskellige seværdigheder og oplevelser. Men nogle gange når man skal på ferie, så er det lige det man ønsker, nemlig at holde ferie. Læs med i denne artikel og få råd til, hvordan du nyder din ferie, uden at du kommer til at føle, at du går glip af noget.

Restaurant

Tiltrængt ferie? – hav fokus på afslapning

Forestil dig en ferie, hvor du bare slapper af, nyder livet og smider benene op. Lyder det tillokkende? Så er ferien efterhånden nok også tiltrængt. Ja du kan godt slappe af hjemme, men der er et eller andet over at rejse ud fra landets grænser. 

Det er som om, når man sætter benene på andet jord, at bekymringer og spekulationer tager et smut ud af vinduet. Og selvom du ønsker en ferie, hvor du ikke skal lave andet en ren afslapning, kan du stadig gøre det i en af verdens smukkeste byer. 

I Californien finder du samtidig også en masse spændende, smukke og oplevelsesrige overnatningssteder. 

Cocktail med oliven

Nyd en drink både ude og hjemme 

Når det din ferie drejer sig om ro og personlig opladning, så gør noget ekstra godt for dig selv. Lidt selvforkælelse har aldrig været helt af vejen og er sådan en form for ferie tiltrængt, så er selvforkælelse det helt sikkert også. 

Hav fokus på personlig pleje, nyd udsigten, sov længe, få en god middag eller en god drink. Du kan også nyde en feriestemning i dit eget hjem, du kan nemlig bestille lækker alkohol på Ginbutikken.dk, som kan skabe den helt rette feriestemning for dig, som lige er kommet hjem fra ferie eller ønsker at holde ferien hjemme inden for hjemmets fire vægge.