fly

Rejs til USA som par

123

USA er på manges liste over steder, de gerne vil besøge, og som par kan USA være en helt utrolig rejse, der binder jer tættere sammen. Uanset hvad man hører i medierne, så er USA et godt og sikkert sted at rejse hen som turist.

Læs med her for at blive klogere på, hvad du kan opleve i USA med din partner. Hvad end det er jeres første rejse sammen eller én, I har sparet op til i årevis, så bør I få det bedste ud af det.

par

Eventyret venter i Vesten

Det Vilde Vesten er kendt verden over, og selvom det ikke længere findes som i gamle film og bøger, så er USA modsætningernes land. Du kan køre gennem ørken over flere hundrede kilometer, og så nå til en pulserende storby, eller du kan gå fra moderne, urbaniserede gader til små, religiøse samfund.

Der er ikke det, du ikke kan opleve i USA: Du og din partner kan genfinde hinanden, om det så er i en skihytte i bjergene eller på et hotel i LA. Medbring en cotelli blonde peekaboo babydoll plus size og udforsk hinanden, eller træk i vandrestøvlerne og test hinandens udholdenhed på ture langs vilde floder eller i dybe kløfter.

Eventyr i USA besluttes af jer, og vælger I at skifte retning under jeres rejse, kan landet sagtens tilpasse sig. En rejse til USA er en uforglemmelig oplevelse, I vil holde kært i mange år.

Los Angeles

Storby eller brede vidder?

USA er et enormt land, og derfor bør I finde ud af, hvad I vil prioritere, når I tager ad sted. Har I kun et par uger, så er det godt at begrænse jer til én eller to stater, med mindre I har planer om at flyve rundt. Skal I derimod flere måneder ad sted, så er det med at planlægge en rejse, der både ligger fast og har plads til lidt spontanitet.

Californien er én af de stater, der virkelig byder på lidt af hvert. Du kan tage op i bjergene og stå på ski, tage på kendistur i Hollywood, udforske de enorme millionbyer, eller du kan tage på tur ud i ørkenen og opleve livet på en helt anden måde.

Vær præcis, når du planlægger din tur. Vil du prøve lidt af hvert, og har du ikke meget tid, så er Californien et godt bud. Du og din partner kan rejse mellem storbyer, bjerge, ørkener og hav, uden overhovedet at forlade staten.