Silicon Valley

Silicon Valley

123

Er du på udkig efter en destination, der har lidt af det hele, men uden at være en millionby med uoverskueligt mange turister? Så har du fundet svaret her. Silicon Valley er perfekt placeret nær San Francisco Bay Area, med byen San Jose lige i midten. Området byder på alt fra fotogene naturoplevelser til storbyræs.

Hvad er Silicon Valleys geografiske placering?

Silicon Valley er et område beliggende syd for San Francisco, nærmere betegnet i den sydlige del af San Francisco Bay Area. Således ligger Silicon Valley altså i den nordlige del af Californien på USA’s berømte vestkyst.

Midt i Slicon Valley ligger byen San Jose, som er områdets hovedstad.

Hvilke aktiviteter er der i Silicon Valley?

Silicon Valley er i særlig grad kendt for dens parker, haver og naturreservater. Området er derfor perfekt til dig, der gerne vil nyde naturen, men samtidigt være tæt på en storby med alt, hvad det indeholder. Her ser du en liste over steder, du kan besøge i Silicon Valley-området.

Los Altos History Museum

På dette museum finder du historisk information om San Francisco Bay-området. Her kan du altså lære historien bag området meget bedre at kende.

Kelly Park

Denne park byder både på indendørs- og udendørsaktiviteter. Området er 63 hektar stort, og byder både på kulturcentre til lokale immigrationssamfund, samt en zoo målrettet mindre børn. Her er altså spændende ting at iagttage for både store og små.

San Francisco Bay

Området omkring San Fransicsco Bay er hyggeligt og stemningsfuldt. Sæt dig på en restaurant med en god fiskeret, og tag omgivelserne til dig – det vil du ikke fortryde.

Alum Rock Park

Hvis du er til natur og kupperet terræn, så vil du synes godt om denne park. Her er vandrestier, der går igennem bakker og skov. Dyrelivet er rigt og består blandt andet af pumaer, hjorte, fugle og egern.

San Jose Downtown

Hvis du vil ind til en by, men uden at tage i den pulserende storby, så er San Jose et godt bud. Her er, hvad man kan forvente af en større by, nemlig butikker, seværdigheder og restauranter.

Stanford University

Et af verdens førende universiteter er placeret i området. Universitetet er kendt for sit høje niveau og er på verdensplan førende i undervisning.

Levi’s Stadium

Dette stadion er en enorm konstruktion målrettet amerikansk fodbold. Her er plads til knap 77.000 tilskuere. Så er du sportsinteresseret, er dette med garanti et hit.

Hakone Japanese Gardens

Denne have er japansk inspireret, endda i en seriøst gennemført stil. Mærk stemningen, kig dig omkring og nyd momentet – det er balsam for sjælen.

Don Edwards San Francisco Bay National Wildlife Refuge

Dette sted er et dyrereservat, hvor der særligt er fokus på fugle. Således vil du, hvis du er heldig, se en masse spændende fuglearter, som du måske ikke har set før.

Der er altså mange gode grunde til at besøge Silicon Valley, hvad end du er til det ene eller det andet. Vi håber, at du er blevet inspireret og har lyst til at sætte kursen mod Silicon Valley.