Tag din hund med til Californien

123

Vil du gerne over og nyde Californien og alle statens herligheder? Men har du samtidig ikke lyst til at rejse fra din hund? Så kan du heldigvis godt kombinere begge dele. Du kan nemlig tage din hund med til Californien.

Der findes nemlig flere og flere flyselskaber, der tillader dig at tage din hund med. Hvis du derfor gerne vil have din bedste ven med til Californien, skal du blot finde et flyselskab, der lader dig tage din hund med. På den måde kan du nyde din tur til USA sammen med din bedste ven.

Forskellige reglementer

Hvis du gerne vil have din hund med ombord på flyet, er der forskellige regler fra flyselskab til flyselskab. Nogle flyselskaber tillader slet ikke hunde, og andre selskaber lader dig tage din hund med i kabinen. Derfor bør du sætte dig grundigt ind i reglerne, inden du booker flyrejsen.

Ligesådan forholder det sig også med hoteller. Nogle hoteller er meget venlige overfor hunde – andre tillader dem slet ikke. Derfor er det også vigtigt, at du undersøger reglementet på dit overnatningssted. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser.

Overvej om din hund er egnet til at rejse

Hvis et flyselskab tillader, at du tager din hund med ombord på flyet, er der ofte en maksimalvægt, som hunden må veje. Ofte er grænsen på 8 kg. Hvis du derfor har en hund, der vejer mere end 8 kg, skal den som udgangspunkt være i en transportkasse i lastrummet. Det er ikke alle hunde, der egner sig til det, og derfor bør du virkelig overveje, om det nu også er det rette valg for din hund.

Hvis ikke, bør du i stedet finde et godt pasningssted til din hund, mens du selv rejser. Det kan måske være hos et familiemedlem, en god ven eller en dyrepension.

Lær mere om din hunds særlige behov

Hvis du overvejer at rejse med din hund, skal du sætte dig særligt godt ind i dens behov. Hvis du har en Staffordshire bull terrier, kan du læse meget mere om racens særlige behov lige her: https://staffordshire-bull-terrier.dk/