Skriv gode tekster mens du er i naturen

123

Der er mange fordele ved at tage en pause fra skrivebordet og komme ud i naturen. Og hvis du kan nå at skrive, mens du nyder naturen, så er det kun endnu bedre! Her får du nogle tips til, hvordan du får mest muligt ud af din tid og kan skrive gode tekster, selv når du er på ferie.

For det første skal du udnytte al den tid, du har på fritid. Hvis du har en ledig stund, kan du bruge den til at skrive nogle idéer ned eller arbejde på et første udkast. Det er utroligt, hvor store fremskridt du kan gøre, når du har små lommer af tid som denne.

For det andet skal du ikke være bange for at bevæge dig rundt. Nogle gange er den bedste måde at blive inspireret på at ændre dine omgivelser. Så hvis du føler dig hænger fast, går en tur eller sætter dig et andet sted hen.

For det tredje skal du drage fordel af alle de sanseindtryk, der er omkring dig. Lad naturen inspirere din skrivning ved virkelig at tage dine omgivelser ind. Duft til blomsterne, mærk brisen, lyt til fuglene – og brug derefter disse oplevelser til at inspirere din skrivning.

hvis du følger disse tips, burde du kunne gøre store fremskridt med din skrivning, selv mens du er på ferie. Så kom ud i naturen og nyd noget tid i naturen – og få også skrevet noget godt!