Hollywood-skilt

Så er det blevet tid til at vælge, hvad du vil efter sommerferien! Har du styr på dit valg?

123

Afslutningen af 9. klasse er en tid, der både er fyldt med vemod over at skulle sige farvel til tiden, hvor man mødtes med sine venner hver dag, men samtidig er det også en tid, der er fyldt af spænding over, hvad fremtiden bringer. Nogle vælger at gå på gymnasiet, nogle vælger at begynde på en erhvervsuddannelse, og så er der nogle, der vælger at tage et år på en efterskole. Fælles for alle er, at de inden skal starte på deres nye liv, har en sommerferie, hvor de kan gøre lige, hvad de vil. 

Italiensk mad

Tag til denne destination for at lade op til efterskolelivet

I denne tid er der mange, der vælger at tage på ferie for at kunne slappe helt af, inden de skal starte i skole igen eller på en ny uddannelse. Hvis du også skal på ferie i år, men du ikke helt ved, hvor du skal hen endnu, så kan Californien måske være noget for dig. I Californien er der rig mulighed for at kunne opleve en masse smukke destinationer, så hvis du godt kunne tænke dig at komme på et roadtrip, så bør du helt klart overveje at vælge Californien som din næste feriedestination!

Hvis du har kreative talenter, du vil udforske, så bør du overveje denne efterskole

Når sommerferien er i gang, er det bare med at nyde livet og gøre alle de ting, man har lyst til, så man er helt klar og frisk til at starte i skolen igen. Hvis du er en af de personer, der godt kunne tænke sig at starte på en efterskole, så er det helt forståeligt. Her kan man møde venner for livet og bo sammen hver dag i et helt år, så hvis du elsker at være social, er dette lige noget for dig! Der findes masser af gode efterskoler, som man kan tage på, men hvis du gerne vil udforske dine kreative talenter, så bør du tage et kig på denne efterskole. Dette kan være den perfekte efterskole for dig, hvis du går op i gastronomi, design, mode, musik eller noget andet kreativt, og du tænker, at du måske gerne vil gå videre med dine talenter.

Person med guitar

Er du blevet interesseret?

Prøv at tage et kig på efterskolens side, så du måske kan få en lyst til at tage afsted til denne skole efter sommerferien. I mellemtiden kan du nyde ferien i Californien!