San Francisco byliv

Tre råd: Sådan forbereder du dig bedst på din rejse til Californien

123

Det kan være svært at vide, hvordan man bedst forbereder sig på en tur til en af Amerikas allermest kendte stater, det dejlige Californien. 

Der er et markant kulturskift fra dansk til californisk kultur, og du vil blive nødt til at tage en række ting i mente, når du skal derhen.

Det er dog intet problem at få en god rejse i Californien, du skal bare huske et par ting undervejs, og her er tre gode råd til, hvordan du bedst kan forberede dig, så du får den bedste oplevelse, mens du er afsted. 

strand Californien

Prioriter det gode selskab

Uanset om det er en tæt ven eller en vildt fremmed kan det altid være en god idé at prøve at socialisere, mens du er i USA. Det kan være, at du får nye venner på vejen, og du vil med garanti blive mødt af smil og glade mennesker, hvis du er høflig og imødekommende overfor dem, du møder på din vej. 

I Californien kan du opleve, at mange forskellige kulturer og etniciteter mødes. Du kan med fordel prøve at sætte dig ind i nogle af de forskellige kulturer på forhånd og forsøge at undersøge, hvordan samfundet ser ud derovre. 

Du vil helt sikkert mærke, at kulturen er præget af en stor diversitet, og der er en generelt åben og inkluderende stemning derovre, så mange folk kan leve i harmoni med hinanden.

Hav styr på økonomien

Noget af det vigtigste, du kan gøre, er at have styr på økonomien. Prøv at undersøge, om der er nogle måder, hvorved du kan hjælpe dig selv til at have et større overblik over dine penge, mens du er derovre. Se her for at undersøge, hvordan du kan bruge forskellige hjemmesider og redskaber til din fordel, mens du er afsted.

Det kan være en god idé at have en lille opsparing med, hvis noget skulle gå galt. Det er altid dejligt at have lidt, du kan falde tilbage på, hvis uheldet skulle være ude, eller hvis du får lyst til at bruge lidt ekstra på noget særligt.

golden gate Californien

Husk et åbent sind

Du må aldrig tænke, at Californien kun er én ting, og at der kun findes filmstjerner og popsangere derovre.

Husk på, at Californien er en stat, der strækker sig meget langt og bredt. Du kan derfor med fordel altid have et åbent sind, og du kommer aldrig til at forudsige, hvad der kommer til at ske, og det ville også være unødvendigt at gøre det. 

Tag det hele, som det kommer, og vær åben overfor tilbud og nye venner, du møder på din vej, og du vil få en meget bedre rejse, end du nogensinde kunne have forestillet dig. 

For at opsummere er der ikke noget, du skal være bange for, når du tager afsted. Hav en god rejse, og nyd hvert et sekund!