Santa Cruz

Santa Cruz

123

Lyden af havets brusen og stemningen fra en hyggelig sydeuropæisk by, så har du Santa Cruz. Den Nordcaliforniske by er placeret direkte ud til det store Stillehav og har således et væld af strande i nærheden. Oplevelserne er mange, kig med her, for at få et overblik.

Hvad er Santa Cruz’ geografiske placering?

Byen Santa Cruz er placeret syd for San Francisco og nord for Monterey. Santa Cruz ligger sågar i den nordlige del af Monterey-bugten. Byen er placeret på første parket til Stillehavet og ligger således naturskønt i det nordlige Californien.

Hvilke aktiviteter er der i Santa Cruz?

Der er aktiviteter nok at foretage sig i og omkring Santa Cruz, læs blot med her:

Santa Cruz Downtown

Santa Cruz by er et besøg værd. Her er en hyggelig stemning skabt af de små lokale butikker, restauranter, cafeer og gallerier. Byen er pæn og ordentlig, og byder op til en hyggelig dag med god stemning.

Boardwalk

Santa Cruz Boardwalk er kendt for sit træværk, som der er bygget en lille forlystelsespark ovenpå. Parken ligger direkte ud til havet, således er der en fantastisk udsigt ud over Stillehavet. Hvis du tør, kan du prøve den anerkendte trærutsjebane, The Giant Dipper.

Henry Cowell Redwoods State Park

Parken er en delstatspark I Californien, som særligt er kendt for dens skove, som ligger højt placeret i bjergene. Træerne i parken er af træsorten Redwood, som værner over verdens største træer. For at komme op til parken kan du om sommeren tage et veterantog, som går fra Boardwalk’en.

Wilder Ranch State Park

Parken ligger naturskønt ud mod Stillehavet. Ud mod havet er der smukke, naturformede klipper, samt frodig natur. Et smukt sted som byder op til en gåtur i de fine omgivelser.

Bear Mountain

For at komme hertil kan man køre med damptog op af bjerget. Vejen derop snor sig gennem de gamle redwood træer. Gå eventuel en tur blandt træerne og ned igennem den nærliggende Henry Cowell Redwoods State park.

Natural Bridges State Beach

En utrolig smuk strand, en af naturens egne vidundere. De kæmpe sten og klipper, som er formet af havets kræfter. Du kan gå helt ud til klipperne, og se dem tæt på.

 

Santa Cruz Harbor

Santa Cruz besidder en enormt hyggelig havn. I havnen er der et hav af lystbåde og sejlbåde, som du kan gå og kigge på. Stemningen på havnen er behagelig og afslappet, så man kan roligt nyde omgivelserne i sit eget tempo.

Der er altså en masse spændende aktiviteter at gå i krig med i Santa Cruz-området. Måske du allerede har udset dig dit kommende yndlingssted?